WHAT’S COOKING.

Cincosentidos in the media.

We are honored to be advocates for an important mission regarding our food, both locally and internationally. Contact us for interviews, conferences, or to explore other ways to advance this shared story of well-being and impact for our country.

EATER

THE 25 ESSENTIAL SAN JUAN RESTAURANTS - ORIUNDO

Tucked behind Cocina Abierta (worth a visit on its own), Oriundo is chef Martín Louzao’s newest experimental concept. Louzao, a long-time restaurateur and creative, pays homage to Puerto Rico’s forgotten and underutilized ingredients in a monthly dinner series.


SOLO POR GUSTO

PUERTO RICO A LA MESA

De resistencia, pero en clave gastronómica, saben el argentino Martín Louzao –al frente del restaurante Cocina Abierta y de Oriundo Taller, su bunker creativo– y la troupe de chefs que lo acompañan en la aventura de poner en valor los productos locales y empujar la identidad culinaria portorriqueña.


SOLO POR GUSTO

PUERTO RICO: MARTÍN 
LOUZAO | COCINA ABIERTA

una historia familiar podría contarse desde la escena de despedida de sus abuelos en algún puerto de Galicia, uno de esos días en los que el coraje empujaba a lanzarse al agua en busca de una promesa.


ELT PODCAST

CHEF MARTÍN LOUZAO 
NOS LLEVA A VIAJAR CON 
SUS CREACIONES 
CULINARIAS Y SUS HISTORIAS. 
EP.45

Chef Martín Louzao nos lleva a viajar con sus creaciones culinarias y sus historias Desde Argentina para el Mundo. Ep.45


LONELY PLANET

WHERE TO EXPERIENCE 
PUERTO RICO’S VIBRANT 
CULTURAL SCENE IN 2020

Perhaps no other culinary experience is as groundbreaking as Oriundo, a six-course meal hosted in Cocina Abierta’s studio kitchen in Condado.

Let’s talk

We are constantly seeking new collaboration opportunities to broaden our impact and reach.